perjantai 29. maaliskuuta 2013

Keittiö on kodin sydän

VALMIS!
ENNEN ja ...

JÄLKEEN.


Värikäs ja keväinen keittiö on nyt verhoja vaille valmis. Tuli kyllä tosi kiva! Tunnelmakuvia alla:




Ja seuraava myllerryksen kohde onkin jo valittu: eteinen. Mutta ensi remppalomaa ja aurinkoista pääsiäistä!



maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pääsiäistunnelmia

Tänään oli palmusunnuntai ja virpojat aamusta alkaen intoa piukassa. Tapani mukaan jätin noitavaatetuksen etsimisen viime tippaan, joten aamulla riitti sutinaa kun vielä naapurin tytötkin tarvitsivat puvustajaa ja meikkaajaa. Loppu hyvin, kaikki hyvin: Ihanat ja reippaat noidat kiersivät taloja virpoen asukkaat tuoreiksi ja terveiksi.

Aurinkoa on riittänyt ja etenkin tänään myös lämpöä. Keittiön remppa on edennyt jo loppusilauksia vaille!







maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kurkistus laatoitukseen

Tänään alkoi laattoja tupsahdella seinään. Eilinen päivä meni epäillessä, onko tehty väärä valinta laatoissa. Mutta asia ratkesi ystävän avulla ja vanhassa suunnitelmassa pysyttiin! Tästä se etenee...


maanantai 11. maaliskuuta 2013

Remppaa ja arskaa

Kevät ja remppakärpäset tekevät temppujaan: tänään polkaistiin konkreettisesti käyntiin keittiöremppa! En ole pitänyt keittiöstämme koko tänä aikana kun täällä ollaan asuttu (vuodesta 2005), mutta sen remontti ei ole ollut tärkeysjärjestyksessä ekana. Talvella aloin asiaa pyöritellä päässäni ja sain onneksi miehen myös innostettua mukaan. Lattiaan ei kosketa, eikä kaapistoihin, eli aika pienellä mennään. Eilen sain vihdoin päätettyä, mitkä laatat seinään laitetaan ja seinän värin. Seinät tulevat Tikkurilan mulperi H484 sävyisiksi ja laatat löytyivät RTV:n kokoelmasta. HUH! Ei uskoisi miten vaikeaa voi olla päättää pari asiaa...

Tänään Arto on jo ottanut vanhoja kaakeleita seinästä irti ja tasoitellut rosoja. Naapurista saatiin lasikuitutapettia, jotta saadaan seinä paikattua vanhan patterin paikalta. Tiistaina maalataan! Ja viikon päästä laatoitetaan!

Sillä aikaa kun mies raatoi keittiössä, me oltiin lapsosten kanssa hiihtämässä aurinkoisella järvellä, (ja tietty syömässä pullaa ja juomassa kaakaota). Reilu peli.




ps. Keittiörempasta tulee ennen-jälkeen -kuvat, kun remontti valmistuu. Luulen, ettei keittiötä enää vanhaksi tunnistakaa. En malta odottaa!

torstai 7. maaliskuuta 2013

Helsingin lomaterveisiä

Helsingissä oli aktiiviset kolme vuorokautta: elokuva, vauvat, luonnontieteellinen, uimahalli, Korkeasaari, kavereilla yökylässä, Ikea ja Dombret. Oli mukavaa! Hotelli, Park hotel Käpylä, oli jälleen hyvä paikka. Aamu-uinti siellä oli uusi kokemus.

Maalaiset ratikassa.

Oikeat karhut olivat vielä talviunilla.

Iltasatu nöttöräpäisille kaveruksille.